HTML

Erős ember

Célom, hogy erőnövelő edzés segítségével 20-szorosára növeljem az erőmet 5 év alatt. Ez a blog erről lesz egy beszámoló.

Friss topikok

  • Kovács Zetor: @renegade8: Köszönöm :) Alapvetően nem izomtömegre gondoltam, hanem teljes testtömegre, kiindulva... (2010.10.27. 17:41) Bemutatkozás

Linkblog

Hatodik hét - 1. sz. vízválasztó

2010.10.22. 18:30 Kovács Zetor

Megvolt. Túljutottam a fröccsöntött fém súlyzókon, most már csak szigorúan bemelegítésre használom őket. Tegnap megvolt a 12 kg. Edzésterv alább.

 

 

 

6 x 4 kg
3 x 8 kg
2 x 9 kg
2 x 10 kg
pihenés, nyújtás
3 x 12 kg
pihenés
2 x 10 kg
2 x 9 kg
3 x 8 kg
6 x 4 kg
nyújtás

Sokat gondolkodtam azon, hogy miután a szombati edzéseim rendre vasárnapra tolódtak, nem lenne-e célszerű az eredeti szerda-szombatot áttolni csütörtök-vasárnapra. A héten egyébként is csütörtökre tolódott az edzésem, mivel szerdán a fogorvossal volt egy újabb randevúm. Viszont a tegnapi edzés kicsit megerőltetőbb volt az eddig megszokottaknál (hiszen nem 1, hanem rögtön 2 kg-ot ugrottam), és félő, hogy holnap nagyon izomlázam lesz. Úgyhogy azt hiszem, ebből végül szerda-vasárnap lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: testépítés ütemezés hatodik hét erőnövelés

A bejegyzés trackback címe:

https://erosember.blog.hu/api/trackback/id/tr472390935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása