HTML

Erős ember

Célom, hogy erőnövelő edzés segítségével 20-szorosára növeljem az erőmet 5 év alatt. Ez a blog erről lesz egy beszámoló.

Friss topikok

  • Kovács Zetor: @renegade8: Köszönöm :) Alapvetően nem izomtömegre gondoltam, hanem teljes testtömegre, kiindulva... (2010.10.27. 17:41) Bemutatkozás

Linkblog

Nyolcadik hét

2010.11.02. 18:30 Kovács Zetor

Testépítési (illetve jelenleg szűkebb értelemben törzsépítési) projektem eddig magamat is meglepő módon a kívánt mederben halad. A nyolcadik héten az elméleti egyismétléses maximumom 15,6 kg, és egyre kevésbé jelenik meg az a bizonyos félelem, megtorpanás, ami a célegyenesben le szokta bénítani az embert. Emlékszem, annak idején hogy féltem a 12 kg-tól is. Múlt héten már a 14 is sétagaloppnak tűnt. És igen, izomlázam mindig van edzés után, de azt hiszem, jó ismétlésszámokat találtam a bemelegítéshez. Továbbá eredményesnek tűnt az egyes szettek összefonásának ötlete is, bruttó egy órára csökkent az edzőteremben töltött idő mennyisége, miközben mindhárom gyakorlattípust végigcsinálom.

A nyolcadik hét bemelegítési ismétlésszámai az alábbiak:

5 x 4 kg
3 x 9 kg
2 x 10 kg
2 x 12 kg
1 x 14 kg,

a munkaszéria ezen a héten 4 x 14 kg.

Szólj hozzá!

Címkék: testépítés nyolcadik hét erőnövelés ismétlésszám

A bejegyzés trackback címe:

https://erosember.blog.hu/api/trackback/id/tr92416060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása