HTML

Erős ember

Célom, hogy erőnövelő edzés segítségével 20-szorosára növeljem az erőmet 5 év alatt. Ez a blog erről lesz egy beszámoló.

Friss topikok

  • Kovács Zetor: @renegade8: Köszönöm :) Alapvetően nem izomtömegre gondoltam, hanem teljes testtömegre, kiindulva... (2010.10.27. 17:41) Bemutatkozás

Linkblog

A mai napom

2010.09.22. 22:15 Kovács Zetor

Dupla poszt, ilyen sem volt még. Végülis tartottam az előirányzott 9-5-2-6-2-5-9-et, igaz, nehéz volt a 9 meg az 5 után megállni. Elnézve viszont, hogy mennyire fáradt vagyok, azt hiszem, jó volt ez így, nem kellett ide több. Sajnos az este még hosszú, így holnapra biztos, hogy nem fogom tudni kipihenni magam megfelelően, de bízom abban, hogy nem lesz olyan izomlázam, mint a múlt héten (akkor tényleg kicsit elgaloppíroztam magam, de ezt tudjuk be a kezdeti lelkesedésnek és a rutin hiányának).

Szólj hozzá!

Címkék: edzés testépítés szerda erőnövelés

A bejegyzés trackback címe:

https://erosember.blog.hu/api/trackback/id/tr692316523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása